Az ajánlási időszak lezárult
#23

Szórakozott professzorok szórakoztatása

Száraz tények

Vagy mégsem?
Szavazatoddal Te is befolyásolhatod, hogy ez a cikk bekerüljön-e a Kihagy6atlanok névsorába!

  • Helyezés: 23. /43
  • Pontszám: 6.90
  • Szavazatszám: 10
A téma további cikkei
"Már megint hová tettem a szemüvegemet?" "Nem láttátok a kulcsomat?" "Az előbb még itt volt a telefonom, hová tűnhetett?" Ismerős mondatok, ugye? Ha nem magunktól, akkor másoktól halljuk. Mert biztos, hogy mindenkinek a közvetlen környezetében él egy rendetlen, szétszórt, szórakozott alak, aki sose tudja, hogy hová tűnnek el a számára maximum tíz percig nélkülözhető tárgyak.
Sajnos én is ilyen "alak" vagyok. Mindig oda teszem le a szemüvegemet, ahol éppen abban a pillanatban vagyok, a telefonom is hánykolódik a lakásban, a kulcsról ne is beszéjünk! Az az igazság, hogy van 4-5 (vagy inkább 8-9) olyan hely, zug, polccsücsük, ahová úgy teszem le ezeket a tárgyakat, hogy ott majd biztosan megtalálom. De ha csupán e 10-12 hely valamelyikén teszem is le a holmijaimat, ezeket végigjárni is sok idő. Hát még ha valahol máshol landoltak a tárgyak a lakásban.
Azt gondolom, hogyha kapnék ajándékba egy olyan dobozt, ládikát, amiben tárolhatom a fontos, de mindennap használt holmijaimat, mindig oda tenném le őket. Lehetne egy több rekeszre osztott fadoboz, lehetne anyagból varrva, ami a falón lóg és kis zsebeiben minden fontos tárgyam elfér. Ezek: telefon, telefontöltő, lakáskulcs, autókulcs, szemüveg és tok, igazolványok, iratok, bankkártya és persze a kedvenc rúzsom. Ki készítené el nekem ajándékba?
Tetszett a cikk? Küldd el az ismerősődnek!Hozzászólok!
Ajándékötlet (23/43)
K É P G A L É R I A
Szórakozott professzorok szórakoztatása -
Szórakozott professzorok szórakoztatása -
Szórakozott professzorok szórakoztatása -
Van róla jobb fotód?
Küldd el nekünk!
Ajánlás
Van új ötleted, ami nem szerepel a listán?
Oszd meg velünk!
Mennyibe kerül?
A többség szerint ez:
1 150 Ft
Szerkesztő

Hankovszky Dóra

Szólj hozzá!
  1. Biztonsági kód
chocopie
2018-12-20
17:51:57

"rZxzAF Many thanks! It a wonderful internet site!|"

Trudy
2016-09-01
18:22:15

"I'm impsdsree. You've really raised the bar with that."

Coralyn
2016-08-27
23:36:33

"disse:Ideal on Ian, made me laugh way too. I was totally car crazy in my early teens when this machine was new. Even at that tender age I realized the words satisfaction and craftsmanship weren’t used to describe Deo&#itrt8217;s most effective products. Nonetheless, I might like to have some thing like this all over inside the garage."

Jaydee
2016-05-18
01:15:12

"There is one YTer that I know of that has been suspended for no reason at all did not get any warnings just came on one day and his account was gone...And never has gotten a responce or and anser as to why he was sueshnded...tpis persons name is Billybigun64 will you please reinstate his account with this new policy..."

Marko
2015-01-13
10:32:58

"Kf6szi! Nagyon igyekeztem, hogy ezfattal az eszte9tika is rbdneen legyen. Az edzzel egyik esetben sem volt gond! ;-)Nekem nagyon bejf6n ez az e9des-savanyke1s pe1rosedte1s."

mámorka
2010-09-01
14:50:56

"És ha a doboz keveredne el ezekkel együtt? :D"

Ajándékötlet-Élmény-Úti cél Magyarországon-Természeti csoda-Autócsoda-Freestyle-Film-Építészeti csoda-Nagyváros-Könyv